Rijplaten huren is aan de orde van de dag wanneer u werkzaam bent bij omvangrijke projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Maar het is ook van belang bij het organiseren van evenementen. Heeft u binnenkort bijvoorbeeld een concert op de planning staan? Dan wilt u uw bezoekers natuurlijk wel de nodige veiligheid bieden. En met het weer in Nederland weet u het immers nooit. Daarom is het verstandig om rijplaten op de grond te leggen zodat er een veilige ondergrond ontstaat voor uw bezoekers. Deze rijplaten en ook een stalen buis kunt u gemakkelijk huren door simpelweg een berichtje te sturen naar Swanenberg IJzer Groep. Op veel toonaangevende festivals over de hele wereld hebben onze rijplaten gelegen.

Een stalen buis die aan de kwaliteitsnormen voldoet

Hoogwaardige stalen buizen van Swanenberg IJzer Groep voldoen altijd aan de Europese normeringen zoals de S235, S275, S355 en S460 die allen vallen onder de kwaliteitsnorm EN10219. Andere normeringen zoals K52 en K56 zijn ook niet onbekend bij deze specialist. Deze zorgen ervoor dat wij de kwaliteit van een stalen buis uit onze fabriek kunnen garanderen. Naast dat de kwaliteit van de producten optimaal moeten zijn, is het voor de specialist ook belangrijk dat er alleen medewerkers werkzaam zijn die over de juiste certificeringen en normeringen beschikken. Zo bieden zij uitmuntende service en kwaliteit wanneer u bijvoorbeeld een stalen buis of rijplaten wilt huren.

Kunststof rijplaten huren

Stalen rijplaten kunt u huren bij Swanenberg IJzer Groep. Maar u kunt ook kiezen voor kunststof varianten. Deze zijn namelijk makkelijker te hanteren dan stalen rijplaten en bieden weer andere mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een binnenstedelijk infraproject op de planning staan die u gaat voorbereiden? Dan bieden kunststof rijplaten de oplossing. Ook voor tijdelijke fietspaden en bescherming van een straat kunt u kunststof rijplaten huren. Naast stalen en kunststof rijplaten kunt u bij deze specialis ook terecht voor een stalen buis. Deze zijn weer zeer geschikt voor constructiedoeleinden bij een complexe ondergrond. Voor iedere ondergrond heeft deze specialist dé oplossing. Daarom bieden wij wereldwijde de beste logistieke oplossingen voor elk evenement.

Meer over dit artikel : bezoek de site