Met de productie in uw bedrijf maakt u ook kosten. Voorbeelden hiervan zijn productiekosten, arbeidskosten en afschrijvingskosten. Het is een constant gevecht tussen deze factoren, en uiteindelijk bepaalt de verhouding hiertussen de winstmarge. En die wilt u natuurlijk zo hoog mogelijk hebben! Hoe? Het kopen van gebruikte freesmachines scheelt al veel. Een goed onderhouden, tweedehands machine, gaat nog heel wat jaren mee en is veel goedkoper dan een nieuwe. Maar dat doet u natuurlijk alleen als u de verkopende partij vertrouwd. Kom daarom naar Keetels Metaalbewerkingsmachines voor een eerlijke prijs en, dankzij tientallen jaren aan ervaring, uitstekend onderhouden freesmachines!

Uw gebruikte freesmachines zijn geld waard!

U kunt uw oude machines vaak nog wel gebruiken. Maar als u op een andere manier gaat werken, moet u toch andere machines aanschaffen. Of u wilt machines die computergestuurd zijn. Wat de reden ook is, breng uw oude machines vooral niet naar de sloop! Keetels Metaalbewerkingsmachines koopt ze graag van u over! De apparaten worden opgekalefaterd en kunnen nog jaren dienst doen bij andere bedrijven. Dat is nagenoeg gratis geld verdienen voor u! Laat die kans niet liggen en pak vandaag de telefoon nog! We bekijken dan samen wat uw machines nog waard zijn en maken we verdere afspraken over de verkoop.

Koop gebruikte freesmachines alleen van een betrouwbaar merk in

Gebruikte machines lijken kostenbesparend te zijn. Maar om goede gebruikte freesmachines te kopen die hun investering waard zijn, dient u wel te letten op een aantal zaken. Kies bijvoorbeeld alleen voor gebruikte machines wanneer het om bekende merken als Deckel, TOS, Bridgeport, of Schaublin gaat. Bekende merken zijn in deze branche meestal betrouwbare merken. Dan is er nog de verkopende partij. Die moet u kunnen vertrouwen. Ervaring doet hierbij een hoop. Een bedrijf dat netjes met zijn klanten omgaat, houdt het vrijwel altijd langer uit dan een bedrijf dat klanten belazert. Met ruim 25 jaar ervaring mag u er bij Keetels Metaalbewerkingsmachines dan ook vanuit gaan dat deze leverancier het beste met u voor heeft!