Indien het interieur van uw woning aan vervanging toe is, wordt het tijd om naar een groothandel met decoratie te gaan. Wellicht zijn uw oude meubelen versleten of u heeft gewoon zin in een frisse uitstraling van uw woning. Wat uw reden ook is, uw nieuwe interieur vindt u bij de groothandel in Eindhoven. Bij ADC Guntlisbergen vindt u een ruim assortiment met klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.

Profiteer van het ruime assortiment van de groothandel in decoratie

Hoe komt het interieur van uw woning eruit te zien? Heeft u het al helemaal voor ogen? Op tafel zet u een stijlvolle vaas en aan de muur hangt u een opvallend ornament. Of laat u zichzelf liever verrassen door de diversiteit aan producten bij ADC Guntlisbergen? Wat uw situatie ook is, u maakt uw interieur compleet bij de groothandel in decoratie. ACD Guntlistbergen in Eindhoven is al jaren dé specialist als het aankomt op meubelen en bijpassende decoratie. Met een 15.000 m² grote showroom vol met artikelen van leveranciers van over de hele wereld zit er altijd wel iets bij u past.  

Bestel bij de groothandel in decoratie eenvoudig via de webshop

Uw interieur is pas echt af wanneer u het op een stijlvolle manier heeft gedecoreerd. U heeft er echter geen zin in om weekend na weekend verschillende showrooms af te struinen. Bestel deze dan eenvoudig online bij de groothandel in decoratie! Op de website van ADC Guntlisbergen vindt u een uitgebreid aanbod aan potten, rekken, ornamenten en allerlei andere soorten decoratie die u toevoegt aan uw bestelling. Deze betaalt u volledig veilig waarna uw bestelling zo snel mogelijk naar u wordt verzonden in Nederland, België of Duitsland. Wilt u een geheel nieuw interieur kopen bij een groothandel? Dan bent u van harte welkom in de 15.000 m² grote showroom gelegen in Eindhoven.