Iedereen de lenzen of een bril draagt ervaart weleens ongemakken. ‘Waar heb ik mijn bril gelaten’, ‘Help! Ik ben een lens kwijt’ etc.  Ervaar dan het gemak van direct scherp zien als u wakker wordt. Hoe? Door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode. Deze methode corrigeert bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking door middel van een simpele laserbehandeling. Laat de LASIK-behandeling uitvoeren door een specialist als Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Zij werken enkel met de meest geavanceerde machines en gespecialiseerde oogartsen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg, waardoor u onbezorgd een ooglaserbehandeling uit laat voren.

Deze sterktes worden behandeld met een LASIK behandeling

Ziet u dichtbij juist goed of ver weg? In beide gevallen hebben uw ogen een + of – sterkte, met een eventuele cilinderafwijking, die kan worden behandeld door middel van ooglaseren met de LASIK methode. Er is altijd de juiste behandeling voor u. Het is hierbij echter wel belangrijk om te weten dat deze enkel effectief is bij bepaalde sterktes. De richtlijnen voor de LASIK methode stellen dat deze bijziendheid tot -8 D, verziendheid tot +4 D en een cilinderafwijking tot +6 D kan worden gecorrigeerd. Refractiecentrum Haaglanden kijkt kritisch naar deze richtlijnen. Zij hanteren een marge van maximaal -6 à 7 D voor bijziendheid, tot +3 D bij verziendheid en tot 3,5 bij een cilinderafwijking. In een persoonlijk gesprek bepaalt een ervaren oogarts of u gebruik kunt maken van de LASIK-behandeling.

De LASIK methode uitgevoerd door ervaren oogartsen

Wanneer u voor de uitstekende oogheelkundige zorg bij Refractiecentrum Haaglanden kiest, heeft u een juiste keuze gemaakt. Deze specialist in oogheelkundige zorg, werkt enkel met ervaren oogartsen om de beste zorg te kunnen bieden. Elk oog is anders en dat vraagt om een unieke behandelmethode. Geen enkele LASIK-behandeling is daarom hetzelfde. In een persoonlijk intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Of de LASIK-behandeling voor u geschikt is hangt namelijk af van de sterkte of cilinderafwijking die u wilt laten corrigeren. U kunt bij deze specialist terecht voor het behandelen van bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking.