Olympios
Image default
Financieel

Incassobureau voor particulieren inschakelen

Incassobureau voor particulieren

Ook met particuliere vorderingen kunt u bij Bill terecht. Het is moeilijk een incassobureau voor particulieren te vinden, maar Bill is de beste. Vele particuliere opdrachtgevers laten hun vordering al via Bill incasseren. Leningen kunt ook via Bill laten incasseren alsmede een borg die niet retour betaald werd. Sommige zaken nemen we ook niet in behandeling, zoals alimentatie zaken, familiaire zaken, etc. Indien u twijfels heeft, neem dan gerust even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen we u wel helpen. Een incassobureau particulier inschakelen kunt u bij Bill!

Het buitengerechtelijke incassotraject bij een incassobureau voor particulieren

Om te beginnen gaan we, als incassobureau particulieren , uw vordering in het minnelijke traject incasseren. De debiteur krijgt een schrijven. Debiteur krijgt ook kosten te betalen. Als uw debiteur zich verstopt en niet belt, sturen we een 2e brief. We gaan ook telefonisch contact opnemen met de debiteur. MeestalBijna altijd vind er snel communicatie met de debiteur plaats. Maar als dat onmogelijk is kan ook adresonderzoek gedaan worden. Ook wordt onderzoek gedaan naar telefoonnummers gedaan.

Een incasso opdracht indienen

Er moet snel worden gehandeld. Dat er niet betaald wordt, kan diverse redenen hebben. Uw debiteur kan op het punt verkeren bankroet te gaan. Eenmaal failliet dan kunt u fluiten naar uw geld. De curator (toezichthouder) heeft het dan voor het zeggen. De bank gaat voor en voor de meeste schuldeisers blijft meestal niets over. Daarom moet u niet te lang wachten met uw particuliere incasso opdracht. Ga daarvoor naar onze site. Uw gegevens invoeren en de opdracht indienen gaat heel makkelijk.

X

Meer over dit artikel : bezoek de site