U weet wat een borstvergroting is, meer weet u ook hoe het in zijn werk gaat? Kies voor een veilige borstvergroting en ga daarom langs bij de specialist. Het is het allereerst belangrijk om te weten wat een borstvergroting precies is. Het is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee zowel de grootte als de vorm van uw borsten veranderd kunnen worden. Deze ingreep wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen met kleinere borsten. Dankzij een natuurlijk aanvoelend implantaat van cohesieve silicone-gel wordt het volume van uw borsten vergroot en zorgt het voor een natuurlijk en steviger uiterlijk van uw borsten.

Kies uit verschillende implantaten bij een borstvergroting

Wanneer u een borstvergroting wilt, gaat u voor een 100% natuurlijk resultaat. Tegenwoordig heeft u dan de keuze uit tal van implantaten. Deze verschillen qua grootte, vulling, vorm en oppervlak. De keuze van het juiste implantaat is persoonsgebonden. Elk implantaat is opgevuld met cohesieve silicone-gel. Voorafgaand aan borstvergroting wordt bij Mediclinic, gevestigd op meerdere locaties in omgeving Antwerpen, samen met u besproken welk implantaat het beste bij u past. Aan de hand van een nauwkeurige opmeting en pasprotheses krijgt u een beeld van het uiteindelijke resultaat. Van zeer subtiel tot zeer opvallend: het is maar net welk eindresultaat u wenst.

Meer dan alleen een borstvergroting bij privékliniek nabij Antwerpen

Bij Mediclinic, in de omgeving van Antwerpen, kunt u voor meer zaken terecht dan het uitvoeren van een borstvergroting. Vrijwel iedere cosmetische ingreep voeren zij voor u uit. Wat de specialist voor u kan doen? Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook esthetische dermatologie, zoals een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen veilig uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.