Het onderhoud van uw schoorsteen moet u regelmatig laten uitvoeren door een specialist. Dit is zelfs van levensbelang. Alleen dan werkt uw verwarmingssysteem namelijk optimaal en veilig. Een niet goed onderhouden schoorsteen kan namelijk zorgen voor te veel CO-intoxicatie en voor schouwbranden. Met de hulp van een schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen van Van den Heede N.V. weet u zeker dat uw huis proper en netjes wordt achtergelaten. De specialist heeft de modernste apparatuur in huis om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Wilt u ook vogels weren uit uw schoorsteen, dan kan de schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen ook een rooster boven uw schoorsteen plaatsen. Zo vermijdt u ook in de toekomst problemen.

 

Naast het plaatsen van een schoorsteen tegen vogels is een onderhoudscontract zeer aan te raden!

Nestelen vogels zich graag in de schoorsteen van uw woning? Laat dan steeds dit nest verwijderen. Maar het is eigenlijk nog veel slimmer om een rooster boven de schoorsteen van uw woning te laten plaatsen. Waarom? De kosten voor het verwijderen van nesten is in verhouding veel duurder dan het laten plaatsen van een rooster op uw schoorsteen tegen vogels. Nog slimmer zijn? Dan kiest u voor een onderhoudscontract bij Van den Heede N.V. U weet dan zeker dat uw schoorsteen er te allen tijde goed uit blijft zien en deze goed wordt onderhouden door de schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen.

 

Laat een rooster boven uw schoorsteen plaatsen om vogels te weren

En goud onderhouden schoorsteen is belangrijk. Maar gebeurt het regelmatig dat vogels zich nestelen in uw schoorsteen? Omdat ze de warmte en bescherming opzoeken die het ze biedt? Een vogelnest in uw schoorsteen kan namelijk ontzettend gevaarlijk zijn. Zo veroorzaakt het bijvoorbeeld brandgevaar, koolmonoxidegevaar en vocht- en stankoverlast. Wilt u vogels weren, laat boven uw schoorsteen dan een rooster plaatsen. Dit laat u bijvoorbeeld doen door een schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen van Van den Heede N.V. Deze specialist weet precies hoe het rooster met een hoogwaardige kwaliteit boven de schoorsteen tegen vogels geplaatst moet worden. Op die manier houdt u uw schoorsteen schoon én veilig.