Bent u op zoek naar een lasbedrijf in omgeving Rotterdam? Dan kunt u kiezen voor een Nederlands bedrijf, maar de kosten kunnen in dat geval hoog oplopen. Een goed alternatief kan een lasbedrijf in een lagelonenland, zoals Polen, zijn. Maar ook hier zitten haken en ogen aan. U krijgt te maken met de regelgeving en veel administratieve werkzaamheden. Ook kan de taalbarrière soms een probleem vormen. Maar er is een oplossing: laat het over aan een betrouwbare Nederlandse partner. TOS Outsourcing helpt u graag.  Zij voorzien u van passend advies, tegen een duidelijke all-in prijs. Bij TOS Outsourcing kunt u ervan uitgaan dat uw lasklus op een goede manier gebeurd.

Lasbedrijf in lagelonenland dat MIG/MAG last, wordt aangestuurd vanuit de regio Rotterdam

Een lasbedrijf waar TOS Outsourcing, gelegen in de buurt van Rotterdam, mee samenwerkt, gebruikt verschillende lasmethoden. Een veelgebruikte manier is MIG/MAG lassen. Onder constante hoogspanning wordt er continu mechanisch een draad aangevoerd. Tussen deze draad en het te lassen metaal wordt een plasmaboog gevormd. Het metaal wordt beschermd door een zogenoemd beschermgas. Deze manier van lassen is te gebruiken in veel verschillende situaties. De kwaliteit van dit laswerk is uitstekend. Daarnaast is dit een goedkope lasmethode. Wel is er betrekkelijk veel apparatuur voor nodig. Wilt u gebruikmaken van deze lasmethode? TOS Outsourcing, uit de buurt van Rotterdam, stuurt een lasbedrijf in een lagelonenland aan.

Besteed uw klus uit aan een goedkoop lasbedrijf via een outsourcing bedrijf nabij Rotterdam

Het uitbesteden van een lasklus kan een goede uitkomst zijn. Als u het bijvoorbeeld te druk of een hoog ziekteverzuim heeft. Ook bij veel deadlines kan het uitbesteden van laswerk prettig zijn. Heeft u er wel eens aan gedacht uw klus uit te besteden aan een lasbedrijf in een lagelonenland? U profiteert dan van de lage kosten, terwijl er kwalitatief goed werk wordt geleverd. Daarom kiest u voor gieten, lassen en verspanen door TOS Outsourcing. U bespaart zo tot wel 50% op de kosten. TOS Outsourcing, dichtbij Rotterdam gevestigd, werkt samen met allerlei bedrijven over de hele wereld, zoals een lasbedrijf in Polen of China.