Een bedrijfsvideo laten maken is natuurlijk een goede manier om je doelgroep te bereiken. Maar er is meer. Natuurlijk vergroot je de naamsbekendheid van jouw organisatie als de video op verschillende manieren wordt ingezet. Denk hierbij aan jouw website en social media kanalen, maar ook het tonen van de video op beurzen. Als je de bedrijfsvideo laat maken zonder content die kan verouderen, gaat de film jaren mee. Daarnaast is jouw bedrijf beter vindbaar in zoekmachines. Dat komt omdat bijvoorbeeld Google gek is op video, waardoor websites met een video, zoals een animatie video, hoger scoren in zoekmachines.

Hoe laat je een goed doordachte bedrijfsvideo maken?

Een echt goede bedrijfsvideo laat je maken door een expert als Clickable Video. Zo weten jouw klanten in een paar minuten waar jouw organisatie voor staat en presenteer je jouw bedrijf op een moderne manier. Jouw boodschap wordt overgebracht met mooi beeld en geluid en overtuigt jouw doelgroep. Maar hoe breng je dit tot stand met een specialist met een creatief team met een groot netwerk? Allereerst ga je een marketingplan opstellen met Clickable Video, waarna de productie van de video start. Hierbij worden heldere en duidelijke doelen gesteld. Is de bedrijfsvideo, in bijvoorbeeld de vorm van een animatie video, klaar? Dan zorgen zij ervoor dat jouw film de doelgroep bereikt in de vorm van videomarketing.

Leg jouw verhaal helder uit met een animatie video

Met een animatie video maak je eenvoudig duidelijk wat je bedoelt. Animatie video’s zijn namelijk altijd helder en duidelijk, zonder dat het saai wordt. Toch kun je de informatie op een representatieve manier overbrengen en blijf je zakelijk. Clickable Video zorgt ervoor dat jij op een laagdrempelige manier jouw verhaal kunt vertellen. Of je nu een lastig bedrijfsproces wilt uitleggen, een beleidsplan wilt uitlichten of een bedrijfsvideo wilt laten maken. De ontwerpers zetten niet alleen een complete videoproductie voor je op, maar zij zorgen er ook voor dat jouw animatie video de juiste doelgroep bereikt. Zo profiteer je van service van de specialist.