Na het rijden van een hoop kilometers is op den duur nodig om een truckwash te bezoeken. Na enige tijd op de weg wordt elke vrachtwagen behoorlijk vies. Dat terwijl u als chauffeur het liefst wilt dat uw voertuig er schoon en netjes uitziet. Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Bij een ervaren truckwash staat persoonlijke aandacht centraal

Er zijn verschillende manieren waarop een vrachtwagen kan worden schoongemaakt. Dat is waarom u keuze heeft uit diverse diensten bij TruckWash 1. Bij dit bedrijf gebeurt de schoonmaak altijd grondig en ontvangt u hierbij de beste service. De ervaren schoonmakers van deze truckwash staan dagelijks voor u klaar om uw vrachtwagen er weer uit te laten zien als nieuw. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat uw vrachtwagen weer blinkt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen.

Zo wordt uw vrachtwagen gewassen bij de truckwash in Rilland en Roosendaal

Wat het doel is van een bedrijf als TruckWash 1? Dat uw vrachtwagen er weer net zo schoon en netjes uitziet als wanneer u hem net kocht. Daarom staan er elke dag ervaren medewerkers voor u klaar om uw vrachtwagen volledig te reinigen. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.