Al jaren bent u werkzaam in de automotive sector, maar nu bent u toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar vacatures. Een bureau in werving en selectie in Den Bosch, genaamd Jobs That Work, helpt u graag verder. Zij zijn actief in onder andere de automotive-, hospitality- en (non)profitsector en koppelen de openstaande vacatures aan de juiste kandidaat. Dit doen ze door verder te kijken dan alleen het cv en een zorgvuldig selectietraject op te zetten. Ze kijken naar de wensen van kandidaten en opdrachtgevers en proberen deze met elkaar te matchen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de korte termijn, maar voornamelijk naar de lange termijn. Wanneer u aan de slag wilt in de automotive branche en goede vacatures zoekt, bent u bij werving en selectie bureau Jobs That Work aan het juiste adres.

De specialist in werving en selectie uit Den Bosch verzorgt de gewenste kennis op het juiste moment

De vacature die u open heeft staan binnen uw bedrijf vergt veel specialisme en daarom zoekt u de juiste persoon. Jobs That Work in Den Bosch is een bureau voor werving en selectie en zijn gespecialiseerd in detachering. Detachering is dé ideale oplossing voor bedrijven die snel de juiste kennis op het gewenste moment willen inhuren. Hierbij moet u denken aan een medewerker met een bepaalde expertise die voorlopig uit de roulatie is en u snel dient te vervangen. Of misschien heeft u wel een nieuw project waar u bepaalde specialistische kennis voor nodig heeft. Wat uw situatie ook is, Jobs That Work uit Den Bosch, is u van dienst door middel van werving en selectie. Naast detachering kunnen zij u ook van dienst zijn bij het invullen van vacatures in de automotive-, hospitality- en non-profitsector.

Vind de juiste kandidaten voor uw vacatures in de automotive branche

Binnen uw eigen onderneming in de automotive branche heeft u een paar vacatures openstaan. Het blijft echter lastig om hiervoor de juiste persoon te vinden. Of misschien bent u zelf op zoek naar een baan. Dan kunt u in beide gevallen terecht bij specialist in werving en selectie Jobs That Work in Den Bosch. Zij matchen de juiste kandidaten met de juiste vacatures in onder andere de automotive sector. Hierbij kijken de consultants van Jobs That Work met ruime ervaring verder dan diploma’s en verdiepen zich in de mensen achter de cv’s of vacatures. Daarnaast schakelt u deze specialist in werving en selectie uit Den Bosch ook in voor assessments. Tijdens deze testen bekijken ze of een kandidaat geschikt is en past binnen de doelstellingen en organisatie van de opdrachtgever.