Olympios
Image default
Bedrijven

Email marketing doe je met Mailmaps

Mailmaps is effectief en vooral heel snel. Er kunnen mensen bereikt worden die jij voor ogen hebt. Mailmaps heeft ruim 4 miljoen e-mail adressen in hun database staan, door heel Nederland. Jou specifieke doelgroep kan daarom dus ongetwijfeld bereikt worden. Lees meer waarom email marketing zo goed werkt.

 

Sterker dan een flyer of folder

Omdat Mailmaps over adressen beschikt van organisaties en consumenten, heeft u veel meer kans dat u uw doelgroep daadwerkelijk bereikt. Er kan door u zelf aangegeven worden in welke bepaalde regio, dorp, stad en zelfs in welke straat u de mail heen wil sturen. Er kan ook voor gekozen worden hoeveel mails u wilt versturen. De kosten heeft u zelf in de hand. Je betaalt namelijk per e-mailadres waar van gebruik gemaakt wordt. Echter is het zo, hoe meer e-mailadressen je gebruikt, hoe goedkoper de kosten worden per e-mailadres. Via een speciale tool op de website, kunt u zelf al eenvoudig en snel kijken hoe het bereik is in bepaalde regio’s.

 

De beschikbaarheidstool op mailmaps.nl

Zoals net al is aangegeven, biedt Mailmaps ook een tool aan online, waarmee meer te weten kan komen over de beschikbare emailadressen. Er staat een kaart van Nederland op, hierop zijn stippen te zien. Elke stip staat voor een consument waar Mailmaps het emailadres van heeft. Je kan dus heel makkelijk zien hoeveel e-mailadressen in jou regio beschikbaar zijn. De consumenten hebben zelf aangegeven om graag op de hoogte gehouden te worden van aanbiedingen en reclame-mailtjes. Dat is ook de reden dat zij zichzelf hebben ingeschreven bij Mailmaps. Dit biedt jou de garantie dat de mail die je stuurt, goed ontvangen zal worden en hoogstwaarschijnlijk ook zal worden gelezen. Mensen die geen reclame zouden willen hebben via de mail, verwijderen dit meestal voor ze het überhaupt geopend hebben. Beter krijgen, kunt u het eigenlijk gewoon niet.

 

Duidelijke uitleg op mailmaps.nl

Wat ook niet heel onbelangrijk is, is dat de site goed in elkaar steekt. Je merkt dat er met zorg aandacht is besteed aan de site. Zo heb je een goede informatieve site, die je alle informatie geeft die je nodig hebt. Mochten er alsnog onduidelijkheden zijn, zijn ze heel makkelijk te bereiken. Door het invullen van het online contact formulier, zal Mailmaps zo snel mogelijk contact met je gaan opnemen.

 

Meer over dit artikel : bezoek de site