Olympios
Image default
Beauty en verzorging

Drie huidbehandelingen die je laten stralen als nooit tevoren

Onzeker en ontevreden over hoe jouw huid eruit ziet? Wil je het graag egaler of strakker? Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van huidbehandelingen. Wij zetten drie innovatieve behandelingen voor je uiteen. Zo kun jij je huid laten stralen als nooit tevoren

Microneedling

Microneedling is een vrij nieuwe behandeling die met hele kleine naaldjes hele kleine wondjes aan de huid toedient. Deze kleine wondjes stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het resultaat? Een stevigere, gladdere en jeugdig uitziende huid. Microneedling met de Morpheus 8 helpt bij het vervagen van fijne lijntjes, rimpels, littekens en grove poriën. Ook zorgen de kleine wondjes die door microneedling worden toegediend dat je verzorgingsproducten als crèmes en serums beter opneemt, waardoor die effectiever werken.

Lichtflitstherapie IPL

Lichtflitstherapie, of IPL (Intense Pulsed Light), is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van kleine lichtpulsen om huidproblemen aan te pakken. Het is effectief voor het verminderen van pigmentvlekken, rosacea, acne en het verbeteren van de huidtextuur. IPL werkt door gerichte lichtpulsen naar specifieke huidgebieden te sturen, die vervolgens geabsorbeerd worden door pigment in je huid of de bloedvaten. Hierdoor worden huidcellen sneller vernieuwd. IPL is een populaire behandeling omdat het geschikt is voor bijna alle huidtypen en omdat het zowel op het gezicht als op andere delen van het lichaam kan worden toegepast.

Pigmentlaser

Een pigment laserbehandeling is dé oplossing voor mensen die zich storen aan ongewenste pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of zonneschade. De laserstralen die op je huid worden afgeschoten richten zich op de plekjes die meer gepigmenteerd zijn dan de rest van je huid. Pigmentlaserbehandeling klinkt eng, maar is volkomen veilig en de resultaten kunnen vaak al na een paar sessies zichtbaar zijn. Ben je van plan om één van deze behandelingen te ondergaan? Zorg dan dat je een aantal dagen van tevoren je huid niet te veel blootstelt aan felle zon en blijf na de behandeling je huid goed verzorgen met een vette crème (vaak raden ze je in de huidkliniek een goede crème aan). Onthoud ook dat je een mens bent en perfectie nooit zult bereiken. Je huid laten behandelen is stap één. Jezelf omarmen zoals je bent is stap twee en tevens de belangrijkste stap.