Lijkt het jou leuk om als werkvoorbereider in de bouw aan de slag te gaan? Maar heb je voor deze functie nog niet de juiste vacature gevonden? Staak je zoektocht nog niet, want er zijn nog tal van vacatures voor je. Heb je bijvoorbeeld de vacatures van Velox Engineering al gezien? Je kunt bij dit bedrijf aan de slag gaan als werkvoorbereider in de bouw, maar ook als je wilt werken als uitvoerder kun je er terecht. Staat jouw ideale vacature ertussen?

Als ervaren werkvoorbereider in de bouw op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Heb jij in de loop van de jaren al je sporen verdiend in de wereld van de utilitaire projecten? En ben je er nu aan toe om als werkvoorbereider bij verschillende interessante projecten binnen de utiliteit een nieuwe uitdaging aan te gaan? Een vacature als werkvoorbereider of uitvoerder in de bouw is dan echt iets voor jou. Reageer snel op de vacature om te zien wat er voor jou uit komt!

Werken als uitvoerder aan de grootste projecten in de bouw?

Wanneer je via Velox Engineering aan de slag gaat als uitvoerder of werkvoorbereider in de bouw, ga je een belangrijke taak vervullen. Als werkvoorbereider ga je aan se slag bij diverse projecten door heel Nederland door Velox Engineering. Je wordt namelijk een spin het web voor nationale projecten waarvoor een budget van 5 miljoen euro of meer is gesteld. Je gaat samenwerken met de projectleider werkbouwkunde en wellicht ook een projectmanager.

Wat moet je kunnen om te gaan werken als werkvoorbereider in de bouw

Wat is precies het functieprofiel van de werkvoorbereider in de bouw? Om te gaan werken als werkvoorbereider of uitvoerder in de bouw, is het belangrijk dat je een installatietechnische opleiding hebt gevolgd op het gebied van werktuigbouwkunde op MBO- of HBO niveau. Heb je ene MIT of HIT opleiding gevolgd? Dit heeft een extra sterke voorkeur. Nóg beter is het als je daarbij ook ervaring hebt met specialistische installaties zoals ziekenhuizen, clean rooms en laboratoria.