Er is een reden dat er de laatste tijd zoveel vacatures voor de inkoop openstaan. Steeds meer mensen gaan zich namelijk realiseren dat de inkoop een enorm belangrijkproces van de bedrijfsvoering. Daarom kiezen zoveel ondernemers voor het optimaliseren van inkoopprocessen.  En daar heeft u een vakman- of vrouw voor nodig! In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.

Zorg voor de juiste kandidaten voor het invullen van de vacature voor inkoper

In het geval u vacatures voor de inkoop van uw onderneming heeft openstaan, is het maar al te logisch dat u deze wilt vullen met uitsluitend echte vakmensen. Dat is natuurlijk heel makkelijk gezegd, maar in de praktijk valt het niet mee. Of toch wel? Wel als u gebruik maakt van de diensten van INSINC, specialist op het gebied van werving & selectie van kandidaten voor het invullen van al uw inkoop vacatures. Daarbij maakt dit bureau gebruik van de zogenoemde OPQ Competentie Analyse. Vaak wordt erbij het zoeken van een kandidaat voor de vacature van inkoper vooral gekeken naar capaciteiten ten opzichte van de gestelde eisen, wat natuurlijk belangrijk is. Er is echter meer. Ook als persoon dient een kandidaat te passen binnen de organisatie. Hij of zij dient goed om te kunnen gaan met de andere collega’s uit het team, en moet zich kunnen vinden in de bedrijfscultuur. En dat is precies wat u meet met de OPQ Competentie Analyse.

Hoe u die lastige vacature voor inkoper wél ingevuld krijgt!

Het gaat goed met uw bedrijf. Het afgelopen jaar is uw bedrijf flink gegroeid. Zoveel zelfs dat u het werk niet meer gedaan krijgt met alleen uw huidige inkoopspecialisten. Tijd om te gaan uitbreiden. Zelf krijgt u het ook steeds drukker, en u heeft niet langer de tijd om dit zelf op te pakken. Maar helaas, de kandidaten die u tot nu toe heeft gesproken passen niet, of soms helemaal niet, op de functie. Schakel dan de hulp in van de ervaren consultants van INSINC. Alle medewerkers zijn ervaren met het invullen van vacatures die betrekking hebben op inkoop. U hoeft het niet van ons aan te nemen, neem zelf contact op en kom erachter waarom INSINC al jaren bekend staat als dé specialist op het gebied van inkoop!

 

Meer over dit artikel : bezoek de site