Olympios
Image default
Aanbiedingen

Welke raambekleding is het meeste geschikt voor de slaapkamer?

Tot de meest intieme en persoonlijke ruimtes behoren slaapkamers, die een verlengstuk van ons zelf zijn. Na een lange reis is het enige waar we naar uitkijken een uurtje ongestoord slapen in ons bed. Grote ramen in de kamer kunnen echter een probleem zijn; ze verwelkomen al die warmte en licht naar binnen en is een belangrijke belemmering. Het belang van goede slaap is welbekend. Van je gezondheid tot je dagelijkse stemmingswisselingen, de kwaliteit van de slaap die je krijgt maakt veel verschil voor alles wat er in het leven gebeurt. We hebben hier een aantal opties samengesteld van een aantal soorten raambekleding die goed werken voor je slaapkamer ramen.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn speciaal gemaakt om licht en privacy in evenwicht te brengen, en ook een verduisterend effect te geven, en zijn ideaal voor je slaapkamerramen. Deze 2 in 1 verduisteringsgordijnen laten je van het buitenlicht genieten wanneer je dat wilt en bieden je privacy. Wil je overdag slapen? Verstel ze dan via hun koordloze optrekhendel en trek/duw eraan in de mate waarin je wilt dat het buitenlicht binnenvalt.

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zijn ontworpen om alle licht en UV stralen tegen te houden, en zijn een combinatie van lichtdoorlatende rolgordijnstoffen met verduisterende voering. Ze zijn ideaal voor zowel slaapkamers als woonkamers, filteren alle schadelijke stralen en houden je dierbaren veilig. Behalve voor privacy zijn verduisterende rolgordijnen ook kosteneffectief en kunnen ze je helpen je elektriciteitsrekeningen aanzienlijk te verminderen zonder je budget te breken.

Raambekleding die Warmte en Licht tegenhoudt

Perfect voor slaapkamerramen zijn jaloezieën of rolgordijnen die licht en warmte tegenhouden, verkrijgbaar in enkele varianten zoals rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën van imitatiehout en echte houten jaloezieën. Afhankelijk van de hoeveelheid warmte en licht die je kwijt wilt, kies je voor een van deze jaloezieën en koppel je ze aan een verduisterende voering om je privacy en gezonde slaap te verzekeren.

Licht blokkerende gordijnen

De nieuwere gordijnen zijn allemaal de perfecte kruising tussen nut en stijl. Installeer een verduisterende voering achter de gordijnen en geniet van je middagdutje zoals je dat altijd al gewild hebt. Gemakkelijk te onderhouden, handig te installeren, alles wat je hoeft te doen is een stof van goede kwaliteit voor je gordijnen kiezen. Woon je in een heet en vochtig klimaat, blijf dan uit de buurt van een donkere, schaduwrijke fluwelen stof. Je kunt ook gaan voor transparante gordijnen en ze combineren met stoffen gordijnen. Trek de vitrages als je een verstrooid licht wilt en gebruik je gordijnen of vitrages als je erop uit bent om al het ongewenste licht tegen te houden.

https://www.raamdecoratie.com